Hoppa till sidans innehåll

Nytt år - vad händer??

03 JAN 2015 18:47
Snart är vårterminen i full gång - skridskoskolan startar igen och vecka tre arrangerar vi vår egen tävling Mittpiruetten, men först är det lite andra aktiviteter på Gärde som inte ska missas. Här kommer lite information och pepp från Styrelsen.
  • Skapad: 03 JAN 2015 18:47

Det har nu blivit år 2015, vilket innebär ett nytt år med nya utmaningar.

Redan nu på måndag den 5 jan har vår klubb blivit inbjudna, bland alla andra klubbar som håller på med issporter på Gärdehov, att vara med på en liten tävling, mest på skoj. Sundsvalls Snabbaste. Det handlar om att åka snabbast på 100m. Detta på initiativ från Selånger bandy och Sundsvalls Skridsko.

Ett bra initiativ till att främja förståelsen för varandras idrotter. Likväl som att vissa kan ha svårt för att förstå sig på konståkningen så har vi också många gånger lite kunskap om vad  de andra klubbarna gör. Men vi brinner alla för samma sak. Idrott på is.

Från vår klubb tävlar: Lisa Ekenberg, Anna Wadsten, Felicia Sjöström och Sabrina Sabanac

Och de behöver ert stöd - Så alla ni andra - Kom och heja på. Första start kl. 13.00 vid uteplan.

 

Den 10 januari är det Gärdeskoj som kommunen ordnar. Man kan få prova på hockeyskola, curling och så blir det skridskodisco kl 13-14.30. Om någon vill låna våra discoklänningar så går det bra.

 

Tävlingssäsongen drar igång och vår egentävling är först ut.  Den 17 och 18 januari är det vår tävling Mittpiruetten . Som det ser ut nu kommer tävlingen vara både lördag och söndag. Det är väldigt många som har anmält sig till tester så det kommer troligen vara tester både lördag fm och söndag em. Så ni föräldrar bör inte boka något annat denna helg tills ni ser vilka arbetspass ni är ålagda.

 

Därefter duggar tävlingarna tätt samtidigt som vår årliga isshow närmar sig den 21-22 mars.

Isshowen kommer också vara 2 dagar detta år och vi provar i år med 2 föreställningar. Skridskoskolan kommer dock bara vara med på söndagen. Denna helg är det åter bra om ni föräldrar håller tomt i kalendrarna. Både vår egen tävling och isshowen är våra viktigaste inkomstkällor och mycket viktiga för klubben. Men vi klarar det inte utan er föräldrars hjälp.

 

De arbetsgrupper ni föräldrar är placerade i hittar ni under rubriken MEDLEMSSIDOR, men ni kommer att bli kontaktad via mail av kontaktpersonen i er grupp när det är dags att göra en insats. Viktigt att ni svarar er kontaktperson både om ni kan eller inte så denne vet om den behöver kalla in mer folk. 

 

Därefter bör det troligen lugna ner sig med både tävlingar och shower. Som det ser ut så kommer vi ha is till den 19april i år. Vi i styrelsen kommer förutom tävling och isshow fortsätta att jobba för mer förståelse för varandras isidrotter mellan klubbarna på Gärdehov.

Vi vill inom klubben, att alla ska känna att de utvecklas från skridskoskola till A-åkare. Just nu håller vi på att skapa mer fasta rutiner kring skridskoskolan och vi jobbar för mer samarbeten med andra klubbar för att kunna ha utbyte av varandras tränare och erfarenheter.

En viktig fråga för kommande år är att vi behöver fler sponsorer,  för att lyckas med det kommer vi behöva hjälp av er föräldrar. Om det är någon som har idéer hur man skulle kunna göra för att nå sponsorerna eller även om annat så hör av er till styrelsen.

 

Vi i styrelsen vill nu önska alla åkare och föräldrar ett riktigt spännande och roligt Nytt År!

 

Vi ses runt sargkanten! 

Styrelsen

 

Ps. Glöm inte att följ våra svenska stjärnor  på TV  vid konståknings EM från Globen , Stockholm den 26jan-1 feb. D.S

Skribent: Styrelsen

 

Stöd klubben genom att göra dina nätinköp via Sponsorhuset!


Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.


Följ oss på:

   


Prenumerera på nyhetsflödet!

Prenumerera på nyheter


 Våra sponsorer & samarbetspartners

 

 

 

PK Group

 

 

 

ScandicSvallLogo

 


VI TAR SWISH

 


Hjälp klubben via SvenskaSpel eller Bingolotto

 

 

 


 

Postadress:
Sundsvalls KK - Konståkning
Nordichallen, Box 890
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsv. 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundsvallskk@gmail.c...

Se all info