Hoppa till sidans innehåll

Klubbmötet!

14 SEP 2014 15:21
Anteckningar från mötet för er som inte kunde närvara
 • Uppdaterad: 15 SEP 2014 11:24

På allmän begäran kommer här lite anteckningar från lördagens klubbmöte

 • Styrelsen presenterades -  alla namn på styrelsemedlemmarna (och foton på några ) finns på hemsidan
 • Huvudtränare för denna säsong delas på två : Ellen och Amanda. Ellen ansvarar i första hand för grupp 1 och 4, Amanda för grupp 2,3 och skridskoskolan tillsammans med Matilda. Båda är tidigare åkare i klubben och väl förankrade så vi ser fram emot en förhoppningsvis aktiv och rolig säsong!
 • Efter det lyckade samarbetet med Skellefteås tränare Sean är han inbokad igen till nästa sommar. Intrycket är att de flesta tycker det var en bra och rolig träningsvecka.
 • Styrelsen har beslutat att klubben står för anmälningsavgiften till ett läger/sammandrag per åkare under säsongen. Gäller distriktets elit- och breddsammandrag samt höstlovslägret i Skellefteå. Enligt Skellefteå KK:s hemsida är deras läger nu fullt. Inbjudan till Lycksele har inte kommit ännu.
 • Arbetsgrupper - alla medlemmar anmodas själva delge vad man helst vill arbeta med. Lista skickades runt på mötet, de som inte står uppsatta på något placerar vi i styrelsen där det behövs.
 • Sponsorsgruppen har tagit fram sponsorspaket för företag - delades ut på mötet. Det är angeläget för klubben att skaffa oss fler samarbetspartners! Kontakta Lotten om ni har kontakter.
 • Slogan - finns tankar på någon slagfärdig fras som passar föreningen. Förslag delades ut för omröstning - styrelsen återkommer ang resultat!
 • Fotografering äger rum torsdag 25/9, tid meddelas senare. Det är helt frivilligt att ta personliga porträtt och även helt frivilligt om man vill köpa foton eller ej. Mer info kommer på hemsidan. Vi enades om att i år även ta foton för en kalender 2015 - blandade gruppbilder och ev portättbilder, bilder i farten etc. Mer info om detta kommer också på hemsidan
 • Viktiga datum: Lucia på is lör 13/12 på förmiddagen, vår hemmatävling Mittpiruetten 17-18/1 samt isshow 21-22/3. Se till att inte boka upp något annat dessa helger!!
 • Hemsidan visades av Katarina Sjölund - maila på klubbmailadressen om det är något som ni saknar eller har svårt att hitta.
 • Tävlingsplanering. Säsongens tävlingar fastställdes - finns här på hemsidan under flik "tävling". Vi tog inget beslut ang samåkning och i så fall på vilka tävlingar - vi får ta det eftersom. Sannolikt dock samåkning åtminstone till Lycksele med 2 minibussar. Anmälning till tävling sker som förra året på hemsidan.
 • Övrigt - frågor om avgifter - dessa faktureras, aktuella avgifter för denna säsong läggs snart ut på hemsidan under flik "föreningen". Vi kommer också snart att börja sälja Newbody - något annat försäljningsåtagande har vi inte beslutat om ännu men föreningsjobb typ glöggservering i Birsta blir det sannolikt.

Lotten avslutade och tackade alla för visat intresse

Antecknat av Lotta W.

Skribent: Lotta Wadsten

 

Stöd klubben genom att göra dina nätinköp via Sponsorhuset!


Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.


Följ oss på:

   


Prenumerera på nyhetsflödet!

Prenumerera på nyheter


 Våra sponsorer & samarbetspartners

 

 

 

PK Group

 

 

 

ScandicSvallLogo

 


VI TAR SWISH

 


Hjälp klubben via SvenskaSpel eller Bingolotto

 

 

 


 

Postadress:
Sundsvalls KK - Konståkning
Nordichallen, Box 890
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsv. 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundsvallskk@gmail.c...

Se all info