Hoppa till sidans innehåll

Isshow

ISSHOW 2020 - Pausad!

Med anledning av Corona:

Det är med sorg vi nu meddelar att vi, utifrån rådande läge, inte ser annan utväg än att skjuta vår isshow på framtiden. Direktiv och uppmaningar från myndigheter tillsammans med riskbedömningen över vad det skulle innebära att genomföra en show nu gör att vi väljer att pausa isshowen och istället satsar all kraft och energi på att hitta ett nytt tillfälle att genomföra den.

Vi förstår att detta beslut leder till stor besvikelse hos våra åkare, tränare, anhöriga och besökare men hälsan måste gå före allt annat. Vi vet att många av våra besökare tillhör riskgrupperna och vi måste alla hjälpas åt för att skydda dem.

Vi satsar nu all kraft och energi på att lösa ut det praktiska och återkommer så snart som möjligt med mer information. Vi ber dock om lite tålamod om det i dagsläget tar tid för oss att svara på frågor och få fram detaljer men vi lovar att vi jobbar så hårt vi kan. Vi håller hemsidan uppdaterad med information så fort vi har någon.

Köpta biljetter till showen gäller självklart till vårt nya datum så behåll de biljetter ni har. Vid frågor eller funderingar hör av er till ordförande Malin Edman, 070–6699022 eller This is a mailto link

 

 

Till ISSHOWEN

Nu introducerar vi en säljtävling för träningsgrupperna!
 
Vi söker åkare som kan marknadsföra och sälja biljetter till showen nu till helgen under vår klubbtävling. Perfekt tillfälle att locka fler besökare till showen och samtidigt ...
 
Nytt för i år är att det finns företagsbiljetter att köpa för de företag som vill bjuda sina anställda (och kanske familjer) på ett härligt evenemang. I biljetten ingår då fik...
 
Nu finns biljetter att hämta så ni kan sälja till vänner, bekanta och alla ni känner! Biljetterna hämtas lämpligen i samband med skridskoskolan på måndagar.
 
Välkommen till föräldramöte om isshowen

Varje år sätter vi upp en ISSHOW! 

En show där alla deltar och där vi berättar en historia med fart och fläkt, fantastiska kostymkreationer och underbar inlevelse! Missa inte årets upplaga vecka 12. 

 

Stöd klubben genom att göra dina nätinköp via Sponsorhuset!


Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.


Följ oss på:

   


Prenumerera på nyhetsflödet!

Prenumerera på nyheter


 Våra sponsorer & samarbetspartners

 

 

 

PK Group

 

 

ScandicSvallLogo

 


VI TAR SWISH

 


Hjälp klubben via SvenskaSpel eller Bingolotto

 

 

 


 

Postadress:
Sundsvalls KK - Konståkning
Nordichallen, Box 890
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsv. 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info