Möt våra åkare

Här får du lära känna våra åkare lite närmare då de berättar om sina erfarenheter, utmaningar och glädjeämnen inom den sport vi alla älskar. Vi försöker presentera en ny åkare varje månad.

Låt oss presentera Nora!

Namn: Nora Lindström

Ålder: 12 år

Åker i grupp: Blå

Jag började i skridskoskolan för 6 år sedan och blev uppflyttad till fortsättningsgrupp och har sedan dess bara velat fortsätta. Det är så roligt med konståkning och alla vänner där. Det är en härlig gemenskap när vi åker på tävlingar tillsammans eller tränar till showerna.

Just nu jobbar jag mycket med att finslipa mitt nya tävlingsprogram och att landa axel. Mitt favorithopp är Flip och jag gillar verkligen kombinationshopp som Salchow/Euler/Salchow vilket är när man gör en Salchow, sedan ett mindre hopp (Euler) för att landa på rätt fot för att kunna göra en ny Salchow.

Det jag ser mest fram emot nu är isshowen för det är så roligt att få visa upp vad man kan och så längtar jag till nästa läger. Jag kommer så väl ihåg Östersundslägret i somras dels för det var så bra träning där och jag lärde mig så mycket men mest för att jag hade så roligt med mina kompisar och träffade flera nya vänner.

Här hittar du tidigare presentationer

Skulle du vilja vara med här så skicka ett mail till This is a mailto link

Uppdaterad: 15 NOV 2018 20:38 Skribent: Anna Lundström

Stöd klubben genom att göra dina nätinköp via Sponsorhuset!

Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.

Följ oss på:

Prenumerera på nyhetsflödet!