Möt våra åkare

Här får du lära känna våra åkare lite närmare då de berättar om sina erfarenheter, utmaningar och glädjeämnen inom den sport vi alla älskar. Vi försöker presentera en ny åkare varje månad.

Först ut är Aurora.

Namn: Aurora Buzi

Ålder: 12 år

Åker i grupp: Lila

Jag har åkt konståkning sedan jag var 4 år gammal och började för att det såg så roligt ut.

Nu när jag åkt i 8 år kan jag bekräfta att det också är jätteroligt. Jag har så många kompisar och vi har jättebra sammanhållning. Isshow och tävlingar är roligt för att vi visar upp allt vi kan för publik. Allt med konståkningen är helt enkelt bara så kul.

Mina utmaningar för den här säsongen är att klara Axel och andra dubbelhopp samt klara testet fri 2. Mina favoritdelar är sitt-piruett för jag tycker ändå att jag är ganska bra på det. Sedan är Lutz ett roligt hopp och det är alltid kul att göra lite annorlundare hopp.

Det jag ser mest fram emot är att alltid komma till en högre nivå och bli så bra som möjligt, att lära mig nya saker.

Mina bästa minnen från konståkningen är alla isshower jag varit med på för det är så roligt och mysigt. Och så hade vi jätteroligt när vi var på Östersundslägret i somras.

Skulle du vilja vara med här så skicka ett mail till This is a mailto link

Uppdaterad: 15 NOV 2018 20:38 Skribent: Anna Lundström

Stöd klubben genom att göra dina nätinköp via Sponsorhuset!

Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.

Följ oss på:

Prenumerera på nyhetsflödet!