Hoppa till sidans innehåll

Äldre presentationer


Här hittar du åkarna vi tidigare presenterat.

December 2018: 

 

 

Namn: Tuva Lindström

Ålder: 14 år

Åker i grupp: Lila

Jag har åkt konståkning i 7 år nu. Det var för att det var så roligt i skridskoskolan och jag ville lära mig fler och svårare saker som jag började i konståkningsgrupp. 

Det som gör det så roligt med konståkning är att jag har så många vänner där och att det hela tiden finns nya saker att lära sig. Just nu tränar jag för att klara nästa test som är Fri 2. Jag fick ett nytt tävlingsprogram inför den här säsongen och jag tränar även på att bli säkrare på det. 

Jag ser mycket fram emot nästa isshow för det är så roligt med alla nummer vi gör och alla olika kostymer. Av de hopp och piruetter jag kan så tycker jag Flip och Liggpiruett är roligast. Liggpiruetten var svår förut men nu har jag lärt mig tekniken så nu är den rolig att göra. 

Jag har många minnen från de år jag åkt konståkning men något jag speciellt kommer ihåg är när jag fick ta av mig hjälmen och klarade tävlingstestet. Då hade jag så mycket framför mig att se fram emot. Jag har även många härliga minnen från alla läger jag varit med på med mina vänner från konståkningen, vi har haft så kul tillsammans!

 

November 2018:

 

 

Namn: Aurora Buzi

Ålder: 12 år

Åker i grupp: Lila

Jag har åkt konståkning sedan jag var 4 år gammal och började för att det såg så roligt ut.

Nu när jag åkt i 8 år kan jag bekräfta att det också är jätteroligt. Jag har så många kompisar och vi har jättebra sammanhållning. Isshow och tävlingar är roligt för att vi visar upp allt vi kan för publik. Allt med konståkningen är helt enkelt bara så kul.

Mina utmaningar för den här säsongen är att klara Axel och andra dubbelhopp samt klara testet fri 2. Mina favoritdelar är sitt-piruett för jag tycker ändå att jag är ganska bra på det. Sedan är Lutz ett roligt hopp och det är alltid kul att göra lite annorlundare hopp.

Det jag ser mest fram emot är att alltid komma till en högre nivå och bli så bra som möjligt, att lära mig nya saker. 

Mina bästa minnen från konståkningen är alla isshower jag varit med på för det är så roligt och mysigt. Och så hade vi jätteroligt när vi var på Östersundslägret i somras. 

Uppdaterad: 16 DEC 2018 20:00 Skribent: Anna Lundström
Epost: Adressen Gömd

 

Stöd klubben genom att göra dina nätinköp via Sponsorhuset!


Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.


Följ oss på:

   


Prenumerera på nyhetsflödet!

Prenumerera på nyheter


 Våra sponsorer & samarbetspartners

 

PK Group

 

SCA

ScandicSvallLogo

 


VI TAR SWISH

 


Hjälp klubben via SvenskaSpel eller Bingolotto

 

 

 


 

Postadress:
Sundsvalls KK - Konståkning
Nordichallen, Box 890
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsv. 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info