Hjälp klubben tjäna pengar

Med några enkla åtgärder men utan större arbetsinsats kan ni hjälpa klubben få mer pengar i kassan! Nedan finns tre olika sätt ni kan göra det på! Det finns sk banners här till höger på sidan (högst upp och längst ner), som ni enkelt kan klicka er fram till rätt sidor direkt. Här nedan finns utförligare instruktioner.

Tillsammans hjälps vi åt att stötta klubben ekonomiskt och på så sätt hålla uppe kvalitén i våra aktiviteter och bibehålla våra låga avgifter.

Sponsorhuset:

Vår senaste partner som kommer kunna ge både dig och oss väldigt enkla pengar. Det enda som krävs är att man först går till www.sponsorhuset.se när man skall handla eller boka något på nätet.

Sponsorhuset har rabattavtal med över 500 nätbutiker som tex Hotels.com, CDON, InkClub, Ellos och Adlibris. Halva rabatten tillfaller dig själv och den andra halvan går till Sundsvalls Konståkningsklubb. Pengarna du själv tjänar kan du antingen plocka ut eller skänka till föreningen.

Så här kommer du igång med Sponsorhuset

1. Gå till www.sponsorhuset.se/sundsvallskk och bli gratis medlem.
  2. Välj där den butik du vill handla ifrån och klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Gör ditt köp där precis som vanligt. Inom 60 minuter får du och Sundsvalls Konståkningsklubb dela på den angivna rabatten.

Kom igång direkt!

Aktivera "Handla Smart" på din dator, så påminns du varje gång du besöker en butik som medverkar hos Sponsorhuset. Programmet funkar för Chrome och Firefox på din dator. (Funkar ej på iPad eller mobiler)

Bingolotto:

Fn säljer vi inte bingolotter aktivt men kan iaf tjäna pengar om vi talar om för familj och vänner att de kan stöjda klubben när de prenumererar på bingolotter. Varje sån lott ger 13kr till föreningen - 20st som spelar ett år skulle ge 11 200 kr!!

Här kan du läsa mer om prenumeration mm --->

Svenska Spel - Gräsroten

Genom samarbete med Svenska Spel får vi som klubb vara med och dela på 50miljoner varje år och det som behövs är att DU som spelar via Svenska Spel väljer vår klubb som en av tre favoriter. Varje gång du spelar fördelas poäng till föreningarna - 1kr ger tio poäng!!

Så sprid detta till familj och vänner!!

Här kan du läsa mer om hur det går till --->

Uppdaterad: 2017-10-02 16:44
Skribent: Katarina Sjölund

Norrköpings Skateshop

erbjuder 10% klubbrabatt på ordinarie priser.

Följ oss på:

Prenumerera på nyhetsflödet!